22 НОЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Новата седмица започваме вече много по-спокойно и най-вече оптимистично. Рано сутринта в 4.35 ч. Слънцето преминава от Скорпион в Стрелец до 21 декември. Преминахме трудният и изпитателен период на Скорпион, когато трябваше да проработим своите трудни житейски теми.

Сега вече в дните на Стрелеца започваме да се заглеждаме в бъдещето, да съставяме планове, зараждат се нови желания и мечти, появяват се прогресивни нови възможности.

Честит рожден ден на всички Стрелци, които ще започнат своят нов етап. Настъпва вашето време за изява и обновяване, особено след настъпването на рождения ден.

Днешния ден ще донесе поне една позитивна новина, веднага ще усетите смяната в енергетиката.

Луната днес и утре ще бъде в Рак, знака на семейството, децата, родителите, рода и недвижимите имоти. Обърнете внимание на всички тези теми, защото много по-лесно ще ги разрешите, когато на небето е активиран този зодиакален знак.

Като цяло ни очаква доста по-приятна и лека по енергетика нова седмица, в сравнение с отминалата. Дори и наближаващото слънчево затъмнение, което е на 4 декември няма да успее да помрачи настроението.

Не го чакайте с безпокойство затъмнението в Стрелец в началото на следващия месец, защото то ще създаде възможности за ново начало.

Единствено само си отбележете, че на 24-ти ноември е неефективен ден, цял ден Луната е без курс. Не си насрочвайте важни неща за тогава.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел