22 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е във Везни. Днес и утре с лекота може да проведете срещи и разговори, които да размразят отношенията, спрелите проекти и съвместни начинания. Особено днес не трябва да пропускате възможността да подготвите своите бъдещи нови инициативи, които може да стартирате в края на този месец.

Най-сетне се получава нова перспектива, отпадат ограничения, създават се нови връзки и контакти, за които дори и не сте мечтали.

Вечерта в 17 ч. Слънцето напуска зодия Скорпион и навлиза  в Стрелец до 22 декември. Най-сетне се излиза от дълбокото потъване и само изследване. Сега вече се изтласкваме нагоре към светлината и политаме към широките хоризонти. Времето на изпитанията и трансформациите премина, вече настава много по-оптимистичен и спокоен период.

Честито на всички от зодия Стрелец, след настъпването на рождения ви ден идват дните на обновление, късмет и изява.

Напомняне: На 23 ноември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 24 ноември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 24 ноември , повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 24 ноември и ще излезете от поста на 25 ноември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  05.32 ч. – 06.21 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!