22 НОЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят преди пълнолуние винаги е много динамичен, изпълнен с движение, контакти и интересни новини. Очаква ни точно такъв приятен, но и същевременно напрегнат ден, в който е добре да се отхвърли максимално количество работа и ангажименти, особено ако са били дълго отлагани.

Луната е все още в Телец, в такива дни сме практични, заземени и ориентирани към постижения и стабилност.

Не пренебрегвайте предложения и възможности, които могат да подобрят материалното ви положение. Дори и да не е това, което сте очаквали, приемете с благодарност, след време ще намерите нещо по-подходящо.

Само обърнете внимание, че след 12 ч. Луната вече е без курс до края на деня – бъдете максимално концентрирани и не вършете важни неща.

В 11.03 ч. Слънцето преминава от Скорпион в Стрелец до 21 декември включително. Честито на всички Стрелци, идва вашето време за обновление. Веднага ще забележите смяната на енергетиката.  Трудните психологически състояния и кризиси ще са преодолени. Ще бъдем заредени с повече жизненост и оптимизъм, Стрелецът е знак устремен в бъдещето.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  12:00-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.

ВАЖНО! От 17 ноември до 7 декември 2018  Меркурий е ретрограден. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!