22 МАРТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес със сигурност няма да бъде монотонен ден, защото вечерта в 22.43 ч. Марс и Уран са в напрегнат аспект -квадратура. Този аспект се проявява като голям изблик на енергия, сблъсък, взрив, който много трудно може да се контролира. Този аспект ще бъде в сила до 24 март.

На първо място трябва много да се внимава с травмите в тези дни, особено ако шофирате. Този аспект дава внезапни травми и непредвидени аварии. Да се внимава с машини и инструменти, с електричество, взривове и огнестрелно оръжие.

Не се препоръчва в този ден да се влиза в конфликт с неуравновесени и конфликтни хора и ситуации, избягвайте непозната среда, не започвайте нови отношения.

Не е добре да сключвате договори и да водите преговори, защото ще се закодира конфликтната енергия на Марс и Уран.

Постарайте се правилно да насочите тази енергийна вълна в нещо, което сте искали отдавна да „пробиете“. На първо място най-добре да се активизирате на физически план, не се застоявайте вкъщи. Добре е да се тренира, но бъдете предпазливи, без много натоварвания, защото може да се стигне и до травми.

ЛУНА БЕЗ КУРС – 18.01 ч. – 21.00 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.