22 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта в 5.58 ч.  Сатурн напуска (временно) Козирог и навлиза във Водолей до 2 юли. След това планетата отново се връща в Козирог до 16 декември. След 17 декември Сатурн окончателно преминава във Водолей до 7 март 2023 г.

Водолей е знакът символизиращ приятелите, идеите, сбъднатите мечти, общуването на големи групи хора, които споделят еднакви интереси, това е въздушен знак, който насърчава общуването и обмяната на идеи. Сатурн е планетата символизираща изолацията, уединението, депресията. Тази планета ще се опита да ограничи желанието на Водолей да общува и споделя. И ето ни изолирани у дома при принудителни обстоятелства. Ще продължават да се отменят творчески и спиртни събития. При такива ингресии на „тежки“ планети, бавно движещи се, събитията започват да се реализират още преди планетата да се е преместила в новия знак, за съжаление тенденциите се включват по-рано.

Но, добрата новина от този ингрес на Сатурн във Водолей е, че ще успее да отсее истинските от лъжливите приятели и последователи. Ще даде възможност да се реализират много от идеите и мечтите, защото ще ни накара по-добре да се фокусираме и да оценим  преходността на времето. Ще осъзнаем, че повече не трябва да се отлага, а ще трябва да се действа тук и сега! Ще останат само здравите идеи, които са реалистични и които са постижими.

Днес в 15.19 ч. Меркурий и Уран е в хармоничен аспект, ще има спонтанни, спасителни и оригинални решения и хрумвания, които ще внесат свежа енергия в ежедневието.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв