22 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Запланувайте този ден за почивка и уединение. Доставете си радост и разнообразие, но гледайте да няма много общуване и обсъждане, не трябва да очаквате от някого нещо, внимание, жест или досетливост, защото може много да се разочаровате.

Това е така, защото от 10.20 ч. – 18.51 ч. Луната е без курс. Този факт може да обърка и отложи планове и срещи. Ако пътувате бъдете много внимателни на пътя, както и с багаж, документи и пари.

В почивния ден, ако се занимавате с различни машини и инструменти, също бъдете внимателни, защото има опасност от нараняване. Особено ако нямате много опит с тях.

От 10 ч. до 12 ч. е възможно да се усети спад на енергията и еуфорията от вчерашния динамичен ден. Ако това ви се случи – почивайте си повече, без да се насилвате с непривични занимания.

Вечерта след 19 ч. нараства обидчивостта и ранимостта, трудно ще се общува, може да се появят противоречия в мъжкия и женския поглед на нещата от живота.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС10.20 ч. – 18.51 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.