22 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е във Везни и до края на деня е в хармоничен аспект със Слънцето, което вече е в Близнаци.

До края на седмицата трябва да се въздържате от спонтанни и необмислени решения.

Днес силно ще се усеща напрегнатия аспект на Юпитер със Слънцето, който може да доведе до напрежение с началници, спонсори, ментори, преподаватели и други авторитетни личности.

Този аспект ще даде силен импулс и желание да се само проявим, да заявим своите способности, виждания и намерения. Но, понеже аспекта е напрегнат – това няма да даде очаквания резултат, ще има пречки и неприемане.

В неделя очакваме Меркурий и Нептун да са в напрегнат аспект, а Сатурн да е стационарен.

Нептун ще замъглява истината, преценката и решенията, а Сатурн силно ще забавя всяка работа и инициатива. Не водете разговори и преговори, от които очаквате добри резултати в бъдеще.

Напомняне: На 23 май е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 24 май . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 24 май, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 24 май и ще излезете от поста на 25 май след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел