22 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Вечерта в 20.40 ч. настъпва новолуние в Близнаци. До тогава не се поддавайте на изкушения, не взимайте решения. Внимателно наблюдавайте какво се случва, защото събитията сами ще ви подскажат дали сте се справили добре с изминалия месец.

Обърнете внимание, че до този час НЕ трябва да се започва нищо ново, а желанията ще се пишат едва след 20.40 ч. тази вечер чак до утре (23 май) вечерта по същото време.

Денят е подходящ само за приключване, освобождаване и почистване. Както на околното пространство в буквален смисъл, така и почистване на съзнанието от негативни енергии, страхове, неувереност.

След настъпването на новолунието в 20.40 ч. може вече да пишете своите желания.

Това новолуние ще изведе на пръв план темите за финанси, взаимоотношения и комуникации. Те ще се засегнат в такава светлина, която ще ни накара още веднъж да преосмислим намеренията си. Това новолуние е толкова важно, защото се намира преди предстоящото лунно затъмнение на 5 юни, тогава ще бъде в своята кулминация.

 Затова, не избързвайте преди затъмнението да взимате решения, защото все още няма да може правилно да прецените ситуацията.

Повече за новолуние в Близнаци прочетете ТУК.

Инструкции за писане на желания прочетете ТУК.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  11.02 ч. – 16.37 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел