22 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Очаква ни благоприятен ден, който е зареден със сила и динамика още от вчера.

Всички теми и събития, които вчера са дали заявка за развитие и поява в живота ви, днес отново ще бъдат актуални. Не пренебрегвайте предложения, не бързайте да ги отхвърляте поради неувереност и страх. В такива важни, преломни астрологични моменти се създават  уникални възможности за промяна на жизнената линия.

 

Активен е и хармоничният аспект на Венера с Плутон, който беше точен вчера. Той ще се прояви като благоприятно оживление във финансовата сфера. Чудесен аспект за бизнес и делови преговори. В любовта също ще има благоприятни новини, стари връзки ще се оживят, а новите ще затрептят с повече страст.

Този аспект ще даде и благоприятно влияние върху всички творчески дейности и социални изяви. Ще даде хубав тласък на бизнеса.  Ако сте имали някакви притеснения и ограничения в работата и текущите проекти, то сега те може да се   претрасформират в по-благоприятни възможности.

Почти целият ден е с благоприятни аспекти, но вечерта след 19 ч. вече трябва много да се внимава, защото може да се появят конфликти, неразбирателство, дразнения на различна тематика. Най-много да се внимава в семейна среда.

Денят е подходящ за срещи и разговори,   оформяне на документи, за разнообразна делова работа. Обърнете внимание, че е ден с благоприятна финансова активност, направете нещо за увеличаване на своите доходи. Той много добре ще се съчетае и с финансовата страна на аспекта Венера-Плутон, който е активен до 23 юни включително.

За утре не си правете планове в интервала от 11 до 15 ч., защото тези часове няма да са ефективни, Луната ще е без курс.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.