22 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес почти цял ден ще се намираме под въздействието на Луна в Скорпион, която е без курс от 09.44 ч. до 15.57 ч.. Това означава, че Луната няма мажорни аспекти с останалите планети и деловите дейности или изобщо не вървят или не могат да се развиват добре в бъдещето и не дават резултат.

Много трябва да се внимава в този интервал, не предприемайте никакви важни действия. Меркурий вече е статичен, от утре вече тръгва в директна посока, но днес ще прояви силно своите ретроградни качества на задържане, отлагане и т.н.

Напомням, че докато Луната е без курс е много подходящо време за духовни практики, самостоятелни занимания и уединение. Все още се намираме в хубавите три дни след настъпването на Лятното слънцестоене, направете нещо хубаво за себе си и за другите.

Много подходящ ще е периодът до 16 ч. да свършите всичко, от което стои със задна дата и залежава от месеци. Използвайте последния ден на ретроградния Меркурий да довършите или поправите такива задържани неща.

Обърнете внимание и какви неща се случват днес от сутринта до 16 ч., защото те определено ще носят кармичен характер, особено докато Луната е в Скорпион. Обикновено се случват събития, които не можем да предвидим или да контролираме.

След 16 ч. Луната вече навлиза в много по-жизнерадостния и оптимистичен знак Стрелец и до края на деня очаквайте поне една добра новина за бъдещето.

Вечерта не избързвайте с никакви решения и отговори. Дори да ви се струва, че събитията ви притискат и няма време. Това усещане ще се създава от наближаването на пълнолунието в 4-тия градус на Козирог, което ще бъде на 24 юни.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 09.44 ч. – 15.57 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел