22 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Днес за последен ден Слънцето е в зодия Рак. Късно вечерта в 23.08 ч.  то вече преминава в огнения и жизнерадостен знак Лъв до 23 август. Честито на всички от зодия Лъв, сега настъпва вашето златно време на зареждане със сили и себеутвърждаване, особено след настъпването на рождения ви ден.

Днес все още Луната е в Телец, аспектите за деня са напрегнати и интензивни.

Рано сутринта да се внимава с конфликтите, много е взривоопасна обстановката от 6 до 11 ч., особено на семейно-битова тематика. Внимавайте и при шофиране и работа с инструменти.

Следете за важни знаци от съдбата от 9 до 10 ч. Може да получите много отчетливи сигнали, какво е добро за вас за близко бъдеще.

Вечерта от 18 до 20.30 ч. може да се почувствате уморени, отегчени и обезсърчени. Не се задържайте дълго в това настроение, временно си дайте почивка. Дори и да сте получили отказ и негативни оценки, още утре всичко ще се промени благоприятно.

Няма време за отпускане и ленивост. Дори и да сте на почивка, бъдете достатъчно осъзнати, че може да направите нещо по-добро за себе си. Събирайте сили и информация, оформяйте бъдещите си планове. Сега вече Луната намалява, на 29 юли очакваме новолуние в 6 Лъв. След тази дата ще може да започнете нещо ново и по-хубаво, за което сте мечтали. На 1 и 2 август ще има малко напрегнати аспекти, но при правилно планиране и подбиране на правилните дати всичко ще бъде наред.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.