22 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Козирог, нарастват амбициите, както и възможностите за развитие и изкачване на по-високо ниво в професионален аспект.

Следете какви предложения ви се отправят днес, както и от какви нови възможности можете да се възползвате.

Венера, която през нощта преминава от Лъв в Дева прави точна опозиция на Юпитер, който в момента се намира в Риби. На 28 юли Юпитер отново ще се върне във Водолей и ще бъде там до 29 декември тази година. Влиянието на Венера с Юпитер ще се усеща до 26 юли. На първо място трябва да се пазите от прекалено самоугаждане и разточителство.

На първо място да се внимава с диетата и фигурата, защото на такъв аспект трудно се устоява на вкусни и красиви продукти и трапези и бързо се пълнее. Особено привлекателни ще ви се струват сладките и тестените изделия.

С покупките много да се внимава, особено с по-скъпите и луксозните, защото това, което сега ви изглежда неустоимо после ще ви дразни и няма да ви харесва. А, може да се окаже, че сте го купили много по-скъпо.

Ето и датите, когато може да насочите потока на парите в живота си и да привлечете още повече пари и благоденствие в живота си.

ДНИ С ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ, ЗА ДА АКТИВИРАТЕ СВОИТЕ ФИНАНСИ И ДА ПРИВЛИЧАТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ В ЖИВОТА СИ: това са дните – 23, 25 и 27 юли.

Ако днес дадете пари за обучение, развитие, за здраве, за почивка (без излишен лукс), ако дарите пари на някой човек или организация, ако дадете на някого пари, за да се развива, лекува или обучава, то тогава да знаете, че сте направили най-доброто за своите финанси. Това, което сте дали ще ви се върне преумножено. Тези специални дни се изчисляват с методите на източната астрология и са много ефективни като явление.

ВЕНЕРА ДНЕС ПРЕМИНАВА В ДЕВА!

Както вече споменахме Венера преминава в Дева от днес до 16 август. Повече за Венера в Дева може да прочетете ТУК. Който иска може да проведе днес и утре до края на деня ритуал по посрещане на Венера в нов зодиакален знак, за да активизира темите на любовта и финансите в живота си. Повече пояснения за този ритуал може да прочетете ТУК.

И СЛЪНЦЕТО ДНЕС ПРЕМИНАВА В ДРУГ ЗНАК!!

В 17.28 ч. Слънцето преминава от зодия Рак в зодия Лъв до 23 август. Честито на всички, които ще имат рожден ден през този период. Това е време за зареждане с енергия и започване на нов житейски годишен цикъл, когато можете да се саморестартирате и да въведете в живота си това, което все отлагате. Действайте, времето минава, то не умее да чака.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел