22 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е в Телец, тя има хармонични аспекти с Венера и Нептун до 14 ч. На фона на изминалите дни, днес ще се почувстваме доста по-комфортно.

До обяд настроението ще е стабилно и дори приповдигнато, интуицията ще е засилена и ще помага в ежедневните действия.

Ще се завърне романтиката, състраданието и добронамереността, която в изминалите дни се беше изгубила. Все пак, наблюдавайте внимателно събитията и не залитайте в краен позитивизъм, защото може да пропуснете важни детайли и много бързо да се приземите с разочарование.

След 14 ч. до края на деня може да настане безпорядък и емоционална неустойчивост. Ще се появи и склонност за по-неразумно пазаруване и пилеене пари напразно.

Днес и утре ще се появи по-голяма взискателност, примесена и с неудовлетвореност от личните постижения. Постарайте се това да остане в тайна, не го споделяйте открито, не трябва да показвате своята неувереност, защото този момент бързо ще отмине, а впечатлението в околните дълго ще се задържи.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв