22 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с директен Меркурий и Луна в Рак. Най-сетне падат забраните за нови начинания и важни дела. Животът постепенно се завръща в своето нормално темпо. Всичко това, което беше замряло в последните две седмици, сега ще даде първите признаци за активизиране.

Звездите са благоприятно настроени към нас и ще ни подкрепят в ежедневните ни дейности и в реализиране на замисленото.

Днес и утре Луната ще е в Рак и това ще ни фокусира изцяло в темите за дома, родителите и децата, недвижимите имоти и управлението на финансите в семейството.

Добрата новина е, че днес Слънцето и Луната са в хармоничен аспект и това ще подпомогне общуването между половете, то става по-сърдечно и добронамерено. Настроението ще е приповдигнато, имунитетът ще нараства, възвръща се работоспособността и енергичността.

Напомняне: На 23 февруари е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 24 февруари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 24 февруари, повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 24 февруари и ще излезете от поста на 25 февруари след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв