22 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Цял ден Луната ще бъде без курс. Отлично време за уединение, почивка и анализ на изминалата седмица и на приключващия вече лунен месец.

Най-важното за деня е да не се захващате с нови и неща, защото няма да могат да се развият в бъдещето.  Бъдете максимално внимателни в това, което правите, защото разсеяността ще е голяма, може да се допуснат големи грешки.

Въпреки Луната без курс, енергия ще има достатъчно, духът ще е бодър и приповдигнат, защото в 16.13 ч. Слънцето ще е в точен хармоничен аспект с Уран. Използвайте този прилив на сили, за да приключите успешно със започнатите дейности.

Прочистете пространството около себе си, подредете си мислите и се пригответе за посрещане на утрешното новолуние в Риби.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  06.09 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!