22 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Овен, очаква ни активен и динамичен ден. До края на деня имаме хубав аспект на Венера с Луната, който ще създаде благоприятен микро климат в общуването, настроението ще се повиши, увереността ще нарасне.

Цял ден ще сме под силните енергийни промени, които настъпиха вчера. Наблюдавайте тенденциите, своите мисли и настроения. По този начин ще разберете и бъдещите тенденции за следващите три месеца, чак до пролетното равноденствие, което ще бъде на 20 март в 11.39 ч.

Днес също е подходящ ден да се направят планове, да се проведат срещи и разговори, за да се доуточнят бъдещи проекти. От днес постепенно енергията започва да нараства, денят ще започне да нараства, тъмнината да намалява за сметка на светлината. Това отлично се отразява на нашата психика. Ще ставаме много по-оптимистични, имунитета ще нараства, самочувствието и устойчивостта – също.

За утре можете да си направите също планове и динамична програма, защото денят ще е благоприятен.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв