22 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта в 6.21 ч. настъпва Зимното слънцестоене. Слънцето преминава от Стрелец в Козирог до 20 януари,  зимата официално настъпва.

Това е много силен повратен момент в годината, който винаги дава отражение и енергиен отпечатък на следващите три месеца.

Денят е подходящ за различни духовни практики, молитви, обмисляне на планове. Почистете, подредете, запалете вечерта свещ, която е добре поне 2 часа да погори. За да се заредите с енергия и символично да изпратите последните три есенни месеца трябва  да се намирате до метър и половина от свещта, не по-далеч.

 Поканете светлината в дома си, пригответе се за възраждане на новите енергии. От днес денят започва да нараства с по една минута, продължава вълшебният кръговрат на сезоните и времето. От утре денят постепенно започва да нараства.

Повече за Зимното слънцестоене прочетете ТУК

Днес имаме два много важни точни аспекта:

  • В 16.16 ч. Марс и Плутон са в хармонично взаимодействие – нараства силата на волята, желанието за действие и амбицията;
  • В 15.30 ч. Венера и Уран са в напрегнат аспект, който може неочаквано да влоши взаимоотношенията, да привлече разочарования и неочаквани обрати в приятелските, брачните и любовни отношения. Не избързвайте, внимателно подхождайте, дори и да сте силно провокирани. Може да направите или да кажете нещо, за което после да съжалявате.

За утре не правете никакви сериозни планове, цял ден Луната ще бъде без курс. Не пазарувайте, може само да си вършите рутинната работа и да почистите и подредите за празниците.

Напомняне: На 22 декември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 23 декември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  23 декември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на  23 декември и ще излезете от поста на  24 декември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв