22 ДЕКЕМВРИ 2018 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


През нощта в 00.24 ч. настъпва Зимното слънцестоене. Това е ден на възраждане, на възникване нови надежди хоризонти, започваме радостно да вървим към слънчевото изобилие от здраве, хармония,  изобилие на всички нива!

  Слънцето от Стрелец преминава в Козирог до 20 януари. Честито на всички от зодия Козирог, сега идва вашето време за обновление и изява, особено след настъпване датата на рождения ви ден.

Официално настъпва астрономическата зима. На 21 срещу 22 декември е и най-дългата нощ през годината. От утре денят започва постепенно да нараства. Важен, преломен момент е този ден, защото заложеното в този ден ще програмира и ще бележи следващите три месеца.

Още едно важно събитие: в 19.50 ч. настъпва пълнолуние в първия градус на Рак. Много знаково натрупване на важни енергии и събития. Това прави този ден  много силен и енергиен. Използвайте го максимално, за да може да закодирате, активирате и осъзнаете нещата, които искате да привлечете в живота си.

Обърнете само внимание, че кратък период на Луна без курс 16.22 ч. – 18.29 ч.   тогава не започвайте нови неща.

РИТУАЛИ ЗА ЗИМНОТО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ

За защита: непременно запалете свещ, която да гори поне 2 часа. Помолете се нейният пламък да прочисти всички трудности, неудачи, лоши енергии. Нека чистият и сияен пламък да привлече здраве, богатство и благополучие. Запалете и ароматна димяща пръчица. Обиколете жилището заедно със свещта и димящата пръчица първо обратно на часовника, за да прогоните негативните вибрации,  а после по часовника, за да заредите с нови и свежи енергии.

За изобилие: няколко пъти през деня пребройте многократно всичките пари, които имате в себе си. Дори да са само няколко банкноти, можете да ги броите и да ги превъртате многократно, така закодирате във Вселената вашето намерение за привличане на изобилие.

Поставете под прага или изтривалката на външната врата монети или банкноти. Така ще покажете пътя на парите до дома ви.

За здраве, сплотено семейство и благоденствие: Вечерта направете щедра, слънчева церемония. Сервирайте красива пита, погача тип „Слънце“, може дори и по-голяма милинка J , сладкиш. Може сами да го изпечете, може и от магазина, разбира се, ако сте били цял ден на работа. Поставете плодове в слънчеви цветове: портокали, мандарини, ябълки и др. и благодарете на Слънцето за всички блага, които ни дава.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  16:22-18:29 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!