22 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица с Луна в Рак. Децата, родителите, семейството, дома, имоти и наследствени въпроси, както и пари и собственост, ще бъдат обсъждани много активно в следващите два дни и половина.

Меркурий и Плутон са в хармоничен аспект, той ще успее да разсее съмненията, заблудите и двойнствените ситуации, които бяха активни вчера.

Този аспект обостря вниманието, засилва проницателността и анализа става безпогрешно точен. Ако до момента нещо все ви е убягвало, то сега може да попаднете на точните хора и обстоятелства.

Днес за последен ден Слънцето е в Лъв, насладете му се на неговите топли, игриви и творчески лъчи. От утре сутринта Слънцето вече ще премине в Дева – сменят се житейските цели и теми. Повече ще се трудим и обучаваме. Идват отговорности и задължения, самото качество на времето се сменя и ние се настройваме на съвършено други вълни.

Днес денят е успешен, особено силни са часовете от сутринта до 15 ч.,  но и след този час ще има достатъчно енергия и мотивация за изява и действие.

Едва вечерта след 17.30 ч. може да се появи неудовлетворение, не губете чувството си за мярка, постоянно наблюдавайте дали не обещавате повече отколкото можете да свършите.

 

Напомняне: На  23 август  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 24 август. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 24 август, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 24 август и ще излезете от поста на 25 август 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.