22 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 12.30 ч. трябва да се дистанцирате от емоциите и трезво, разумно, грамотно да подходите към текущите теми и проблеми. Особено, ако актуалните теми в момента за вас са в сферата на любовта и партньорствата.

Постарайте се да избягвате нетактичните намеци, не бързайте да се обиждате. Обидчивостта и фиксацията върху дребни неща са най-бързият начин за влошаване на връзките.

До обяд настроението ще е променливо, може да изпитвате неудовлетвореност от постигнатото.

В часовете от 13-18.30 ч. да се внимава с обещания и преценки, както и с количествата погълнати храна и алкохол. Умерено харчете и парите си, защото ще сте склонни към пилеене на средства.

Добрата новина е, че след 18.30 ч. всички тези състояния преминават, а вечерта ще бъде динамична. Проявете повече активност, не се отпускайте, защото ще може да привлечете много полезни хора и благоприятна информация.

Вечерта в 18.46 ч. Слънцето преминава от Лъв в Дева до 22 септември.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел