22 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е все още в Телец и до 12 ч. ще ни фокусира на най-належащите и важни теми. Дори и да сте в почивка, ще имате възможност да постигнете добри резултати за близкото бъдеще. Проведете срещи, направете планове и проучвания, сега добре може да се ориентирате как да увеличите своите доходи в бъдещето.

Още от днес ще се сформират нови планове и намерения за бъдещето, които ще започнат да се реализират още от тази събота.

Обърнете внимание на часовете от 12-14 ч., ще получите важна информация, идея или прозрение.

Напрегнати ще са часовете от 15-17 ч., може да се получат разминавания или да възникнат недоразумения, но след това всичко отново се балансира.

Вчера планетата Венера премина от Лъв в Дева и слага сериозен акцент върху работата и обучението. Все по-рационално ще се гледа на взаимоотношенията, ще се получи леко „отрезвяване“ след първоначалния възторг.

 Днес е последен ден, когато Слънцето ще се намира все още в зодия Лъв.

Утре очакваме и Слънцето да премине в зодия Дева, когато окончателно ще се настроим на по-сериозна тематика за  добиване на реални резултати.

Постарайте се да свършите днес максимално количество работа, защото утре ще има продължителен период на Луна без курс, почти цял ден няма да има концентрация и ефективност.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв