22 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е все още в Телец и до 12 ч. ще ни фокусира на най-належащите и важни теми. Дори и да сте в почивка, ще имате възможност да постигнете добри резултати за близкото бъдеще. Проведете срещи, направете планове и проучвания, сега добре може да се ориентирате как да увеличите своите доходи в бъдещето.

Още от днес ще се сформират нови планове и намерения за бъдещето, които ще започнат да се реализират още от тази събота.

Обърнете внимание на часовете от 12-14 ч., ще получите важна информация, идея или прозрение.

Напрегнати ще са часовете от 15-17 ч., може да се получат разминавания или да възникнат недоразумения, но след това всичко отново се балансира.

Вчера планетата Венера премина от Лъв в Дева и слага сериозен акцент върху работата и обучението. Все по-рационално ще се гледа на взаимоотношенията, ще се получи леко „отрезвяване“ след първоначалния възторг.

 Днес е последен ден, когато Слънцето ще се намира все още в зодия Лъв.

Утре очакваме и Слънцето да премине в зодия Дева, когато окончателно ще се настроим на по-сериозна тематика за  добиване на реални резултати.

Постарайте се да свършите днес максимално количество работа, защото утре ще има продължителен период на Луна без курс, почти цял ден няма да има концентрация и ефективност.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!