22 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната все още е в Козирог, аспектите за деня за благоприятни.  От цялата поредица почивни дни този ще бъде с най-лека енергетика и с най-хубавите звездни влияния.

 Ще се повиши възприемчивостта и рационалния поглед към ежедневието. Практичността ще е водеща и това ще дава по-голяма сигурност, която ще прогонва страховете. Слънцето в Телец вече ни настройва на тази по-стабилна, реалистична и материалистична вълна.

Макар и почивен ден днес също може да се постигне важен напредък в областта на кариерата и бъдещите доходи. Положените усилия  по темата за лично и семейно благополучие, ще дадат бързи резултати, ако бъдете по-активни и инициативни.

Използвайте възможността днес и в следващите дни, докато си почивате и празнувате да осъществите и полезни контакти, които ще ви потрябват в бъдеще.

Днес има хубави аспекти, които може да допринесат за обмяната на идеи, за уговарянето на бъдещи начинания и проекти или получаване на много положителен импулс за развитие.

В навечерието на този светъл християнски празник Великден, мнозина ще почувстват истинска потребност от възраждане на душата. Добре е в такива моменти да потърсите вдъхновяваща литература, подходящ човек или консултант, който да ви вдъхнови и да ви покаже правилният път напред.

Особено верни прозрения ще получите във вечерните часове след 20 ч. до полунощ.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.