22 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Този ден е много добър за финансова активност. Затова, заплатете днес своите сметки, кредити, върнете си дълговете. Парите, които днес сте инвестирали или върнали, ще имат мистичната способност да се преумножават и бързо отново да се завърнат при вас.

До 13 ч. внимателни бъдете с преценките, защото може да се увлечете и да се захванете с неща, които не са ви по силите и способностите. Спазвайте умереност във всичко, както в поведението си, така и с храната.

Задействана е вече мощната емоционална ос, утре Венера и Уран са в точен съвпад в 11-тия градус на Телец. Когато се активизира Уран, носи винаги стрес, напрежение, непредвидими събития. Сега той е в непосредствена близост до Венера, планетата на любовта, връзките и изкуството. Внезапни пориви на ексцентрично и необичайно поведение. Внезапни запознанства, но и бързи и неочаквани раздели. Затова бъдете много внимателни, от днес до неделя включително в любовта и взаимоотношенията.

Обърнете внимание, че имаме интервал от един час 15.06 ч. – 16.09 ч., когато Луната ще е без курс и времето няма да е ефективно.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 15.06 ч. – 16.09 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

Напомняне: На 23 април е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 24 април. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 24 април , повече за Екадаши ТУК.

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 24 април и ще излезете от поста на 25 април след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв