22 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е 29-ти лунен ден, утре очакваме новолуние в 4 °Телец. В този ден най-подходящите дейности са приключване, довършване, почистване и освобождаване.

Денят е ефективен до 15.33 ч., дотогава аспектите на Луната ще ни помагат да се освободим от ненужните емоции, паразитните връзки, излишните и стари вещи.

След 15.33 ч. до 22.37 ч. Луната е без курс, тогава ако с нещо или с някого се разделите, то ще е завинаги. Затова внимателно премислете действията си.

В тези напрегнати месеци, не ви трябват излишни и натоварващи хора и емоции.

Непременно почистете околното пространство. Домът влиза в резонанс в личния ни хороскоп и намиращите се там вещи оказват огромно влияние върху здравето и психиката.

Затова подредете, изхвърлете ненужните вещи, измийте, запалете свещ и благовония.

По този начин ще успеете да разчистите пътя си, за да дойде нещо ново и хубаво.

Внимание, утре е ден БЕЗ БОГАТСТВО – недейте да планирате  големи плащания и харчове, защото енергията на този ден е специфична и дълго време няма да може да си компенсирате пропуснатото.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  15.33 ч. – 22.37 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв