21 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес в 18.55 ч. ще настъпи Лятното слънцестоене – астрономическото Лято! Слънцето ще премине в зодия Рак до 23 юли. Всички „водни“ знаци от зодиака – Рак, Скорпион и Риби ще почувстват позитивно обновление. Това ще е най-дългият ден в годината и съответно най-кратката нощ. В този ден се активират природните енергии.

Залага се нова програма за следващите три месеца до 23 септември, когато е есенното равноденствие. Затова се постарайте днес да сте с максимално положителен заряд.

Не си позволявайте да се гневите, не се поддавайте на провокации. Все още е активен напрегнатият аспект от вчера.

Внимавайте и какви думи изричате, днес те имат магическа сила, особено във вечерните часове след 17 ч.
Обърнете внимание, че след 17 ч. Луната вече е без курс до края на деня, не трябва да се предприемат нови неща, не водете важни разговори. Времето е подходящо само за почивка и духовни практики.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 17.02 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел