21 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Темата на новолунието, което беше вчера вечерта, ще се разгърне напълно днес.

Който не е успях да напише своите желания вчера, може да го направи днес до края на деня.

Относително хармоничните часове за деня са от сутринта до 15 ч.

Следва период на нервно напрежение и чувство на неудовлетвореност от 15 до 18.30 ч., по най-малки поводи ще възникват раздразнение и конфликти.

След 18.30 ч. отново се завръща настроението и енергията нараства, до късно вечерта ще има висок тонус.

Слънцето и Сатурн са в напрегнат аспект, който  е точен днес в 01.28 ч. Ще се усеща напрежение и дискомфорт по темата на този аспект. Принципно той се смята за негативен аспект, това са едни от напрегнатите и дискомфортни дни. Но, това е само повърхностното впечатление. Ако искате да се справите мъдро с него, тайната рецепта е следната: Сатурн ни поставя пред изпитания и ограничения,  все с някого и нещо ще трябва да се съобразяваме. Принципът на тази планета се неутрализира със смирение и мъдрост, направете сега една крачка назад, обмислете и не се дразнете. Има смисъл в това сега да ви е трудно, защото в такъв момент човек мобилизира вътрешните си сили, принуден е да придобие нови качества, знания и умения, които в бъдеще ще бъдат чудесен подарък.

Едно от негативните проявления на опозицията между Слънцето и Сатурн (ако позволите за вас да сработи така) е песимизъм, депресия и апатия.

Сега не е подходящият момент да се протестира пред началници, управляващи структури и партньори. Може да се почувствате ограничени и неразбрани, някои събития ще се развиват бавно, просто изчакайте, не прибързвайте.

Действието на този аспект ще продължи до 24 юли.

За утре не правете големи планове, защото цял ден Луната ще бъде без курс.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел