21 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е много интензивен и емоционален. Не забравяме, че все още преживяваме събитията свързани с отминалото лунно затъмнение. Когато се насложат няколко събития, като отшумяващото затъмнение, ретроградният Меркурий и съвпад на Меркурий и Слънце, вече започва да се усеща напрежение.

Меркурий и Слънцето ще се срещнат днес в 15.35 ч.  в 29-тия градус на зодия Рак, в точен съвпад. Това явление се нарича „изгорен Меркурий“, защото се намира в горещите лъчи на Слънцето.

По-напрегнатото изражение на този аспект  ще доведе до натоварване на нервната система, по-чувствителните натури дори ще изпитат и паника при определени обстоятелства. Разбира се, това няма да сработи при всички хора точно по този начин.

Още един точен аспект ще има днес, в 11.29 ч. Венера и Плутон ще са в точна опозиция.

Този аспект се свързва не само с любовта, но и с финансовите въпроси. Възможно е да понесете някакви загуби, да научите за дългове на свои родители и близки, които ще трябва да покривате. Приемете всичко спокойно, без излишни вълнения, по-добре да се разделите с пари, отколкото със здраве и спокойствие.

Възможни са егоистично поведение, неразбиране, опит за манипулиране от страна на партньори, любими хора, сътрудници. Манипулативното поведение, ще е неприкрито и нараняващо. Назрява потребност от разрушаване на старите отношения и необходимост от изграждане на нови. Съветът е да не избързвате с това, изчакайте да премине ретроградният Меркурий. Едва след 5 август преразгледайте намерението си отново.

За понеделник правете планове или до 11.30 ч. или след 13 ч. Точно на обяд ще има кратък период на Луна без курс.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел