21 ЯНУАРИ 2019 – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


В 7.17 ч. сутринта настъпва пълнолуние и пълно лунно затъмнение в 00° 52′ на Лъв. Това е последното затъмнение по оста Лъв-Водолей в близките години.

Лунните затъмнения винаги носят в себе си тенденцията на завършване и финализиране, на доизясняване и същевременно на промени, разбира се. Някои теми, които до момента са били изключително важни за вас, сега вече по естествен път ще отживее и ще приключи.

Ако до момента сте имали трудни отношения, назряващи противоречия, то сега може вече да настъпи и закономерно приключване. Това ще бъде и важна индикация, че тези отношения повече не са полезни и жизненоспособни. Това важи както за лични, така и за бизнес отношения.

Днес има и нехармонични аспект на Венера с Нептун и на Марс със Сатурн, които допълнително ще внесат още енергия и напрежения, както и необходимост от промени.

Най-осезателно това затъмнение ще усетят родените под Лъв, Водолей, Телец и Скорпион, както и имащите такива асценденти. Особено ако сте родени на датите от 22-27 януари, юли, април и октомври, ще имат най-много събития по това затъмнение.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  03:50-05:55 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!