21 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в огнения, царствен Лъв. Денят е приятен и продуктивен.

Запазват се всички благоприятни тенденции от вчера в сферата на финансите и контактите.

От рано сутринта ако започнете да си вършите работата, ще установите, че ще върви доста гладко и бързо ще дава резултати. Особено ако желаете да бъде правилно чута и разбрана гледната ви точка, без да има излишни въпроси и издребняване действайте от сутринта рано до обяд. Тогава ще срещате много повече великодушие и добронамереност.

Тази тенденция ще се задържи и до вечерта, като постепенно силата й ще намалява.

Имате интерес днес да свършите максимално количество работа, защото в четвъртък времето ще е ефективно само до 14 ч., след това Луната ще е без курс.

Напомняне: На  21 септември  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 22 септември. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 22 септември, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 22 септември и ще излезете от поста на 23 септември 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.