21 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е пълнолуние в 29° на Риби. То настъпва още през нощта в 2.56 ч.

Пълнолунието ще донесе за някои яснота по дадени въпроси, защото в такъв момент всичко става видимо. Но все пак, не избързвайте с изводите, защото пълнолунието е в Риби, а този знак носи голяма доза загадъчност, неясност, хаотичност, прекалено висока чувствителност, която може да допринесе до изместването на правилната преценка.

Започнатите инициативи в дните на пълнолунието се развиват благоприятно и устойчиво в бъдещето. Днес и утре, когато все още ще сме в хубавата приливна вълна на пълнолунието, може да се възползвате. Днес има точен хармоничен аспект на Меркурий с Юпитер, който ще е в сила до 23 септември. Добро време за преговори, сключване на договори и взимане на важни решения за образование и преквалификация.

Това пълнолуние ще акцентира силно на темата за работа, здраве, почистване, подреждане в дома и офиса. Може да предприемете нов режим на хранене и здравословен начин на живот. Благоприятно е да се стартира нов тип лечение или холистичен подход за укрепване и профилактика на здравето.

Разбира се, на дневен ред ще са и благоприятни покупки. Особено свързани с вода: като пречистващи системи за вода, перални, съдомиялни, помпи за вода и портативни, сглобяеми басейни, нищо че топлият сезон отмина, подгответе се за догодина.

Утре ни очаква също много силен ден. Един от четирите важни дни в годината. Вечерта в 22.22 ч. настъпва есенното равноденствие.

Днес може да спазите лунната диета по пълнолуние. Постарайте се в рамките на този ден да спрете храните с животински произход. Хранете се малко, с натурална, свежа храна. Предпочитайте плодове и зеленчуци. Който има опит в гладуването може да бъде само на течности.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 02.56 ч. – 06.14 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел