21 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с Луна в Скорпион, която ще ни държи мобилизирани и амбицирани за справяне с всички належащи проблеми. Не си и помисляйте да избягвате своите задължения, не пренебрегвайте отговорностите, които сте поели, защото много бързо ще ескалират конфликти.

Днес в 8.19 ч. Меркурий е в напрегнат аспект с Плутон, който ще направи общуването и преговорите трудни. Може да се събудят подозрителност и недоверие, раздразнителност, осъдителност и сарказъм. Внимавайте със забележките и изказаните на глас недоволства, може много да си навредите. Изчакайте да ви премине първоначалното възмущение, добре обмислете преди да говорите.

Може да се получат и не особено приятни известия за задължения по договори, кредити и други, както и различни други финансови задължения.

Добрата новина е, че ако внимателно избягвате конфликтните разговори, то останалите аспекти за деня са хармонични и лесно може да се справите с поставените задачи за деня.

Тази седмица очакваме още два напрегнати аспекта на Меркурий – на 23 септември със Сатурн, а на 24-ти с Марс.

Отсега си отбележете, че в тези дни не е желателно да ходите по институции за оформяне на документи, не си насрочвайте срещи за важни разговори и преговори, не насрочвайте сделки.

Ако не може това да се избегне, тогава бъдете много внимателни и не провокирайте допълнително конфликтни теми.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 21.14 ч. – 22.33 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!