21 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Дева, тя е в силно намаляваща фаза, на 25-ти октомври е новолуние и слънчево затъмнение в 2-рия градус на Скорпион. Отсега вече трябва да се фокусирате само към завършване на проекти и започната работа, към финализиране на поети поръчки и ангажименти. Не стартирайте нищо ново.

И днес ще се чувства силното влияние на напрегнатия аспект на Венера и Плутон, затова важат всички препоръки и предупреждения от вчера. Внимавайте с любовта, взаимоотношенията и финансите.

Добрата новина е, че  Венера вече наближава към Слънцето. Този аспект ще се чувства най-интензивно от днес до 24-ти, той ще активизира сътрудничеството, творческите планове, ще подобри връзките, ще импулсира нови партньорски връзки.

Особено важни послания ще има вечерта от 21 до 23 ч., това ще са позитивни новини или събития, които ще бъдат много показателни за следващите две седмици.

 

Напомняне: На  21 октомври  2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) 22 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 22 октомври, повече за Екадаши  ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 22 октомври и ще излезете от поста на 23 октомври   2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.