21 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Телец, фокусът ни ще бъде изцяло пренесен на финансова и семейна тема.

Това пълнолуние ще е поставило много теми в семейните отношения и партньорства. В това число и в служебните и бизнес връзки. Ще трябва да се взимат решения и да се търси изход от кризата. Днес и утре това ще се наложи да се направи.

В обедните часове от 11 до 14 ч. може да се почувства умора, спадане на тонуса и притъпяване на вниманието. Възможно е да се появят и временни трудности, забавяне и отлагане.

Все още ще сме под въздействие на вчерашното пълнолуние, което ще създава импулсивни настроения и спонтанни реакции. Не си разхлабвайте вниманието и „бойната“ форма, следете внимателно за събитията, които пряко ви засягат. Дръжте си нервите под контрол, внимателно да се шофира, още по-внимателно да се борави с машини и инструменти, защото има травматични, напрегнати аспекти.

От днес започваме много отчетливо да усещаме напрегнатия аспект на Марс и Плутон, който ще е точен утре. Това е травматичен, агресивен аспект, който ще действа до 29 октомври. По-добре забавете своите реакции доколкото ви е възможно, не действайте под влиянието на афект, защото може да се вземе грешното решение.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел