21 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица все още с Луна в Рак.

Денят ще е ефективен само до 15.40 ч., всичко важно да се свърши преди този час. След това е подходящо само за рутинни дейности и довършване на вече започнатото.

Днес имаме добра новина – Венера и Нептун са в хармоничен аспект. Добра възможност за творческа изява. В личните отношения настава хармония, взаимно разбиране, проявява се повече такт и състрадание. Интуицията се усилва.

Не си раздвоявайте вниманието, не забравяйте, че сега трябва да не се изпускат от очи семейните и лични отношения.

Направете всичко възможно да хармонизирате обстановката около себе си, забравете напреженията, обидите и неразбирателствата. Пропуснете ги тези неща да преминат в миналото, не ги премисляйте постоянно, много по-лесно ще се отървете от негативните преживявания, ако приемете ситуацията такава каквато е, а не каквато искате да бъде.

Бъдете добронамерени и дружелюбни към децата си,  многото забележки, забрани и приказки не вършат работа, дайте им личен пример. Това е най-ефективната форма на обучение.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  15.40 ч. – 19.30 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв