21 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Като цяло ни очаква приятен ден, защото днес имаме точен хармоничен аспект на Слънцето с Юпитер, който ще създава нови възможности, ще разкрива нови хоризонти. Ще може да привлечете спонсори и наставници, да привлечете помощ и добри инвестиции.

Днес е и ден с положителна финансова активност, може да си свършите и полезна работа в това направление.

От днес вече започваме да се измъкваме от напрегнатите и неясни психологически кризи и трудности. Нещата стават по-ясни и видими. Ще ви се предоставят и нови бъдещи възможности, към които може да се обърнете след януари догодина.

Само бъдете внимателни, защото днес има продължителен период на Луна без курс, когато трябва да проверявате всичко и правилно да преценявате нещата.

Постепенно се измъкваме от трудния период, утре вече Слънцето ще навлезе в Стрелец и радостта ще се завърне в живота ни. Големите трансформации и трудните психологически терзания ще отминат.

 

ЛУНА БЕЗ КУРС13.15 ч. – 19.17 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.