21 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни ден с Луна във Водолей, която цял ден няма да сключва аспекти с останалите планети. Това явление, вече знаете, се нарича Луна без курс или Лунна пауза.

Цялата прогноза, може да се съкрати до следното изречение:

 •  повече си почивайте, не вършете нищо важно.

Бъдете много внимателни в този ден, защото разсеяността и липсата на концентрация са силно завишени, може да се допуснат големи грешки.

Не се напрягайте да вършите нищо, което изисква много усилия и концентрация.

Не предприемайте важни стъпки и не започвайте нови неща. Дори и първоначално да ви стори, че потръгват и че сте „надхитрили“ – неудачния момент, след време тези проекти никога не се реализират и не дават добри резултати. Ще се окаже, че всички усилия са били напразни.

Но, дори и днес, може да получите много добри резултати за личното си пространство, настроение и енергия. Постарайте се да се уедините, до колкото ви е възможно, починете си, наспете се, разходете се, занимавайте се само с любими неща. За мнозина това е напълно непонятно и непостижимо състояние, но точно те трябва да положат усилия да си отпочинат и да се заредят с нова енергия. Утре вече ще забележите първите положителни резултати от това разтоварване.

Днес имаме две важни астро-събития:

В 22.41 ч. Слънцето от Скорпион преминава в огнения и оптимистичен знак Стрелец до 21 декември. Това е отлична новина, защото приключва месеца на Скорпиона, който ни караше да работим задълбочено над себе си и да се справяме с всякакви наложителни и критични ситуации, като се започне от работа, дом, семейство и се стигне до здраве и финанси. Сега ще получим много по-свежа и тонизираща енергия на огнения знак, ще изчезнат страховете, фобиите и потребността да задълбаваме във всякакви проблеми, най-вече в психологическите си не отработени програми.

Честито на всички от зодия Стрелец, след настъпването на рождения ви ден започва чудесно време за обновление и активност, ще привличате повече късмет и положителни вибрации.

Второто събитие е промяната на зодиакалния знак на Венера: в 15.23 ч. тя преминава в полето на Скорпиона до 15 декември. Веднага ще се усети тази смяна, защото от балансираните и дипломатични Везни, където Венера е много силна и се проявява в най-добра светлина, сега навлиза в горещия и страстен Скорпион. Емоциите ще се нагорещят мигновено, нарастват изискванията и очакванията към партньорите, усилва се сексуалността, но и се събужда ревността. Така че, ще има върху какво да се поработи в любовта и взаимоотношенията през този период.

Повече за Венера в Скорпион може да прочетете ТУК

Препоръчвам да изпълните ритуала по посрещане на Венера в нов зодиакален знак, повече информация за това може да прочетете ТУК Ритуалът може да го проведете както днес след 15.30 ч., така и утре в рамките на целия ден.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 02.50 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

 • mishell.nikleva@gmail.com
 • тел: 0899 38 99 99
 • тел: 0887 20 42 34

 • ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

  Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

  Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

  Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

  С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

  Мишел