21 НОЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Всички проекти и  различни жизнени ситуации, които до момента са се отлагали и не са се развивали вече ще започнат да се придвижват през следващите дни. Особено след 26 ноември, когато настъпи новолунието.

Днес Луната е в Дева и до 17 ч. ще предоставя благоприятни възможности за концентрация и усърдна работа.

Само много рано сутринта до 8 ч. може да има объркване и неправилни преценки. Но след това всичко придобива много реалистични очертания и бързо ще може да се отсее ненужното от важното.

Вечерта след 20 ч. може да се появи леко раздразнение и неудовлетворение от постигнатото, но утре вече това състояние ще е отминало.

От днес вече ще усетим „превключването“ на скоростите на времето. Меркурий тръгва в директна посока и постепенно ритъмът се възвръща. В този ден можете да си направите равносметка какви точно болезнени теми и въпроси засегна този период от 31 октомври до 20 ноември. А те са били болезнени заради преминаването на Меркурий през полето на Скорпиона.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел