21 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От вчера Слънцето премина в Овен, настроението и животът ни стават много по-динамични. Все още енергиите са много силни и до края на деня може да направите важни планове и избори, да стартирате важни проекти. Те ще са силно заредени и закодирани да се развиват благоприятно и продължително в бъдещето.

Настроението, вдъхновението за промяна и позитивната настройка от вчера ще се задържи и днес благодарение на хармоничния аспект на Меркурий с Уран, който е точен днес.

Ще има бързи и оригинални решения, прогресивни предложения, както и неочаквани нови, позитивни възможности за проява и развитие.

Бъдете много осъзнати в тези дни, следете внимателно процесите, за да не пропуснете нещо важно.

Днес и Венера преминава в Овен в 16.17 ч. до 14 април.

Повече за Венера в Овен прочетете ТУК

Който иска може да проведе ритуал по посрещането на Венера в нов знак, за да засили енергиите на любовта, творчеството и финансите. Ритуалът може да се проведе и утре до края на деня. Повече за провеждането на този ритуал прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 14.04 ч. – 14.19 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв