21 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта до 14.10 ч. Луната ще е без курс, това време е подходящо само за уединение, почивка, размисли, занимание с любими неща.

Не предприемайте нищо важно, в това число и разговори, бъдете максимално внимателни, разсеяността ще е голяма.

След 14 ч. Луната вече навлиза в Риби – и ни потапя в света на илюзиите, мечтите, емоциите и фантазиите. До края на дена се възстановява общуването, настава добро време да изразите своите мисли писмено и устно.

Вчера в  13.35 ч. Марс беше в точен  съвпад с Юпитер в 23° на Козирог – важен аспект, който събужда амбицията и предприемчивостта. Той ще е в сила до 27 март.

Следете внимателно събитията и своите настроения и мисли в часовете от 20-23.30 ч., всичко случващо се тогава ще окаже положително въздействие в следващите две седмици.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 14.10 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв