21 МАРТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Честита Пролет! Ура! В полунощ настъпи пролетното равноденствие, Слънцето премина в зодия Овен и даде начало на астрономическата пролет. От днес започва и Новата Астрологична година. Важен, повратен момент, който задава програма за следващите три месеца.

В 3.44 ч. настъпи и пълнолуние в 1° на Везни. Това още повече засилва вибрациите на деня. Той е подходящ за различни духовни и енергийни практики, за медитации и създаване на нови ментални програми. В материалния мир все въздържайте от нови начинания, заради ретроградния Меркурий.

Това пълнолуние слага силен акцент на взаимоотношенията. Има днес един хармоничен и един напрегнат аспект на Венера. От една страна може да благоприятно стечение на обстоятелствата и споразумения, изглаждане на конфликтите.

От друга страна, ако разривите са много дълбоки и вие кармично и астрологично нямате вече път с тези партньорства, то могат да настъпят сериозни разриви и раздели.

Много ценна информация и прозрения какво трябва да правите в близко бъдеще ще получите от 8-10.30 ч. сутринта

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА!

Наближава пълнолуние и с него и вълшебната и полезна лунна диета. Луната отговаря за храненето и грижата за здравето. Ако поне в тези два дни в месеца – на пълнолуние и на новолуние проведете лечебно проведете лечебно гладуване или здравословна диета, ще поддържате своето здраве и физическа форма.

Започваме от 15 ч. на 20 март и продължаваме до 15 ч. на 21 март. Т.е. – 12 часа преди точната фаза на пълнолунието и 12 часа след нея. За по-напредналите в гладуването или диетите часовете може да са 24. Т.е. – започваме диетата 24 часа преди точната фаза и още толкова след нея.
Принципно същото важи и за новолунието.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 03.28 ч. !!!
Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!
Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!