21 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят е подходящ за приключване на вече започнати инициативи, за довършване на работа, за приключване на проекти. Днес и утре до 20 ч. е време за освобождаване на съзнанието ви от всичко излишно, ненужно и застояло.

Най-важното, което трябва да съблюдавате е, да не започвате в тези два дни нищо ново.

Не трябва да се забравя напрегнатия аспект на Венера с Нептун. Това е коварен аспект, защото може да създаде изкривена реалност, да се потъне в илюзии и заблуди.

Може да се активират мошеници, и то не само в сферата на любовта и партньорствата, но и във финансовата сфера. Бъдете много внимателни към предложения, оферти и уж неустоими нови възможности. Сега преди новолуние, когато няма енергия и се активират тъмните сили много лесно може да бъдете подведени.

Утре вечерта в 20.40 ч настъпва новолунието в 3-тия градус на Близнаци, тогава ще може да се пишат и желанията по новолуние.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел