21 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Днес в 12.15 ч. ще  настъпи Лятното слънцестоене, идва астрономическото лято!

Това ще е най-дългият ден в годината и съответно най-кратката нощ. Активират се природните енергии, затова е подходящ за различни енергийни практики и ритуали. Сега Слънцето е в своята сила, в своя зенит – това е най-високата точка в небето, слънчевата светлина идва директно над главата на наблюдателя.

Слънцето днес  преминава в зодия Рак до 23 юли. Честито на всички представители на зодия Рак, след настъпването на вашия рожден ден започвате нов астрологичен цикъл, набирате сили и жизнена енергия. Всички „водни“ знаци от зодиака – Рак, Скорпион и Риби ще почувстват позитивите от това  обновление.

Залага се нова програма за следващите три месеца до 23 септември, когато е есенното равноденствие. Затова се постарайте днес да сте с максимално положителен заряд и добро настроение. Не мислете за лоши неща, не се фокусирайте върху негативна информация.

Внимавайте и какви думи изричате, днес те имат магическа сила, особено   след 12 ч., говорете и пожелавайте на себе си и другите само хубави неща.

Днес има хармоничен аспект на Венера с Плутон, който много благоприятно се съчетава и с ден на финансова активност. Направете необходимото, за да увеличите доходите си и да привлечете богатство и изобилие.

Този аспект на Венера ще привлече и повече радост, любов и приятели, както и финанси. Ще активира творческите проекти и изяви.

Подгответе се да посрещнете този ден като тържество на светлината, живота, любовта и изобилието!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.