21 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме новата седмица с лятно настроение и хубави енергии. Дори Луната в Скорпион няма да успее да ни приглуши настроението и положителната настройка, която трябва сами да си създадем от рано сутринта.

Ще се наложи да обърнем внимание на спешни нужди и задачи, които изобщо няма да търпят отлагане. Най-напрегнати и динамични ще са сутрешните и обедните часове. От 11 до 14 ч. може да се премине през различни състояния и настроения. От умора, ограничение, потиснатост, до гняв и раздразнителност. Но не забравяме, че днес трябва да се добри, щедри и хармонични като Слънцето. Трябва бързо да се преодоляват тези настроения.

Добрата новина е, че Венера и Нептун днес са в хармоничен аспект, който ще създава романтично настроение, чувство на щастие и влюбеност, творчески подем. Този аспект ще е в сила до 25 юни, той много ще подпомогне всички практики, които се препоръчват малко по-надолу. Единствено не забравяйте, че Нептун е планетата на илюзиите и в тези дни ще виждате това, което искате да видите. Не избързвайте да започвате романтични връзки преди 23 юни, когато Меркурий е ретрограден.

За утре не си правете големи планове, защото почти цял ден Луната е без курс, времето ще е ефективно едва следобед след 16 ч.
В 6.33 ч. настъпва Лятното слънцестоене, официално идва астрономическото лято! Точно в същия час Слънцето преминава от знака Везни в знак Рак до 22 юли.

Това е силен повратен момент в природните енергии, който е отбелязван от дълбока древност и от всички религии. Очакват ни три много силни и вълшебни дни (21, 22 и 23 юни), когато можем да провеждаме различни духовни и енергийни практики, да провеждаме медитации, да правим планове за бъдещето и отново да изпишем своите желания. Фокусирайте се върху всичко, което искате да постигнете и го напишете като дългосрочна програма, подплатена с конкретни действия. Каквото си закодираме сега ще бъде като водеща тема в следващите три месеца, когато вече ще дойде есенното равноденствие на 22 септември в 22.22 ч.

ПОЛЕЗНИ РИТУАЛИ ЗА ЛЯТНОТО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ

 1. Постарайте се да постоите максимално дълго време под открито небе и под слънчевите лъчи. Помолете се за здраве и дълголетие. Поиграйте гимнастика, направете дихателни упражнения на открито, практикувайте йога.
  За всички, които са запознати с йога, точно сега е времето да направите поне 3 рунда (който може да направи 6 рунда от слънчевия поздрав Сурия Намаскар. Ако все сте отлагали до момента да практикувате поздрава към Слънцето, започнете от днес и практикувайте цялото лято. След това ще видите, че с лекота ще го изпълнявате всеки ден през цялата година!
 2. Заредете си вода за пиене и за ритуално измиване на тялото, която е постояла на слънчевите лъчи поне 1 час. Водата е желателно да бъде в стъклени съдове, особено тази, която ще пиете.
 3. Практикувайте молитви, мантри, медитации. В тези три дни (21, 22 и 23 юни), молитвите се чуват.
 4. Отлично време за творчески занимания, отделете време за това, което ви прави щастливи и ви зарежда положително. Рисувайте, танцувайте, пейте, бродирайте, плетете, пишете. В тези дни отбелязваме празника на Слънцето, а то управлява всички творчески процеси. Така вие се свързвате още повече с тази енергия.
 5. Не си позволявайте в тези дни да сте гневни, не мислете и не изговаряйте лоши и нараняващи думи. Бъдете максимално добронамерени, търпеливи и хрисими. Това не е признак на слабост, това е проява на божествена доброта и извисеност.
 6. За да привлечете богатство и изобилие поставете всички дребни монети, които имате под прага на дома си. Може и под изтривалката. Може да се поставят както от външната страна на врата, така и от вътрешната. Оставете ги така поне една година. Ще си заредите нови монети на следващото Слънцестоене, а старите монети ще ги пуснете да попътешестват, т.е. ще ги похарчите за дребни, приятни неща.
 7. Сложете на слънчева светлина да се зареди портмонето ви, за да се радвате на богатство и изобилие през цялата година. Ако имате важни документи или учебници, с които работите и ви трябват сили и вдъхновение, подръжте ги и тях на слънчева светлина поне за половин час.
 8. Вечерта непременно пригответе хубава вечеря, на масата е добре да се постави погача, баница или друго печиво, което е красиво оформено. Може и да ги купите, не е задължително лично да ги правите ако нямате време. Поставете на масата и ябълки, кайсии, орехи и мед.
 9. Непременно запалете свещ и споменете своите починали родственици, помолете се за тяхната душа, както и за тяхната поддръжка от невидимото.
 10. Практикувайте благотворителност, помогнете, направете подарък, направете дарение. Това е главното качество на Слънцето, то е щедро и добронамерено. Направените в тези три дни добро се мултиплицира и се връща към вас преумножено. Бъдеще щедри и добри като Слънцето винаги и ще видите как живота ви ще се подобри значително.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв