21 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната вече е в Телец. Днес и утре ще сме въвлечени във важни събития, които ще засягат сигурността, стабилната ни работа и финансите. Продължавайте упорито да преследвате целите си, дори и да се натъквате на някакви трудности и най-вече на вътрешни съпротиви.

Запомнете, че това са изпитания по пътя, които трябва да се преодолеят, не бързайте да се отказвате, независимо каква цел преследвате. Каквото и да се случва, трябва да се вземе лична инициатива и отговорност. Днес и утре много отчетливо ще  усетите, че на практика всичко зависи от личните ви избори и от желанието ви да положите някакви усилия.

Напрегнатият аспект с Плутон и днес ще носи предизвикателства и провокации, необходимо е постоянно да полагате усилия за взаимоотношенията. Особено с началници и висшепоставени може да възникнат непримирими противоречия. Сега е моментът да постъпите максимално внимателно, но с достойнство.

Непременно вземете мерки и по здравето, не пренебрегвайте симптомите, време е да се действа по-отговорно. Започнете диета, здравословно хранене, въведете нещо полезно за организма. Плутон винаги изважда кризисите и необходимостта на повърхността, необходимо е веднага да се действа.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.