21 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в Стрелец. Хубавите аспекти от вчера продължават и днес да се реализират. Добър ден да помислите за пътуване, почивка, резервации и купуване на билети. Както и за обучение, полагане на изпити, кандидатстване и подаване на документи за следване и специализации.

Само бъдете по-внимателни в обедните часове от 12.30 до 15 ч., защото може да се появи временна разсеяност и липса на правилна преценка.

След това отново се възстановява вниманието и енергията нараства. Най-активни и производителни за деня са сутрешните часове, както и от 15.30 ч. до края на деня.

Непременно обърнете внимание на почивката, дори да сте на работа и да не можете в близко време някъде да пътувате, то непременно вечер се разходете поне в някой парк, посетете интересни места, разнообразете се.

Ако въпреки положените усилия за разтоварване и почивка все още имате усещане за тежест, преумореност, обърканост, не се занемарявайте и не пускайте по течението на живота, защото не знаете накъде ще ви насочи. Точно в такива енергии и аспекти, трябва да се мобилизирате и да направите нещо конструктивно за себе си.

Чувството за затормозяване и умора ще се задържи до началото на август. Но това са закономерни проявления на космическите енергии. В този месец юли, влизат в противоречие с цялостните енергии за годината. Затова дори и привидно всичко да ви е наред в професионален или личен план, все нещо ще се намери, което да ви дразни, провокира, липсва или тежи. Може да попаднете в такива ситуации и обстоятелства, Ако няма нещо в личен план, то тогава в обществено-политически аспект няма да ви удовлетворява. Подобен месец ще бъде и октомври тази година. Тези тенденции се активират на Земята по закономерен път, тълкуват се чрез методите на източната астрология, не само на западната, която е по-популярна и с която навярно повече сте свикнали.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв