21 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Телец, до 14 ч. аспектите са напрегнати.

До тогава са възможни напрежения и конфликти. Избягвайте прибързаните действия, те няма да доведат до стабилни резултати.

По-спокойната и продуктивна част от деня настъпва след 14 ч.

Все още ще сме под мощното въздействие и напрежение на съвпада между Марс и Уран в 7-мия градус на Телец, който отмина вчера. Същевременно и продължава да дава своите трансформиращи прояви и аспекта между Юпитер и Уран, който беше точен в понеделник. Цялата тази комбинация от енергии ще ни дава особено настроение и постоянен порив за промяна.

Особено видим ще бъде този процес до пълнолунието в Лъв, което ще бъде на 28 януари.

Буквално в движение ще се менят нашите ценности, ще се появява силен порив към свобода и мощен полет на мисълта и визията ни за бъдещето, да се въведе корекция в избраната посока за развитие.

Можете да си направите личен анализ за влиянието на Юпитер и Уран в живота ви като се върнете назад във времето и си припомните събитията, които са се случили през следните години, когато е започнал последният цикъл на взаимодействие между тях. Като събитията не е задължително да са настъпили на точната дата, която е посочена. Може да са се случили в рамките на цялата цитирана година:

  • 8 юни 2010 година, тогава е започнал цикълът между Юпитер и Уран, тогава е бил техният съвпад в 1°Риби;
  • 20 април 2014 г. „растящ“ квадрат в 14° сформиран по линията на знаците Овен-Везни;
  • 3 март 2017 г. опозицията в 23° отново в знаците Овен-Везни;
  • 18 януари 2021 г. „падащ“ квадрат на 7° в знаците Телец-Водолей;

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел