21 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Последен ден на ретроградния Меркурий, тази нощ в 2.48 ч. той вече се „обръща“ в директна посока. Но днес Меркурий е в много характерна стационарно директна позиция, когато все още ще има затормозяване при пътуване, работа с техника и общуване.

Но, има голямо вълшебство в стационарния Меркурий, защото мислите, прозренията и идеите, които днес ви споходят, може да се окажат важни и фундаментални за дълъг период напред. Затова превключете изцяло на тези теми, които са важни за вас, за да имате максимална полза.

Пестете си времето днес, не го разпилявайте в натоварващо или лишено от смисъл и съдържание общуване. Подсигурете си днес максимална тишина и концентрация, за да можете да помечтаете и да обмислите предстоящите проекти.

Обърнете внимание, че вечерта след 20.40 ч. Луната вече е без курс и времето не е ефективно.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 20.40 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел