21 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е във Водолей и до 10 ч. ще създава напрегнато и нервно състояние. Но след това ни очаква активен и пълноценен ден. Време е да се завършват старите проекти и започната преди месец работа, защото приключваме в края на седмицата този лунен месец.

Урановата тема е много силна до края на седмицата и ще ни прави много спонтанни, своенравни и екзалтирани. Приливът на тази уранова енергия ще ни е много  полезна точно сега, защото Луната силно намалява, енергията също намалява, в неделя очакваме новолуние в Риби.

Днес Марс и Уран са в точен хармоничен аспект в 11.11 ч, който ще ни провокира към премерен риск, без излизане от рамките на благоразумието

Слънцето и Уран също ще са в точен хармоничен аспект утре. Очакваме поредната порция свежа енергия.

За утре не замисляйте никакви важни дела, защото цял ден Луната ще е без курс.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 17 февруари до 10 март 2020 г.  Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв