21 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни приятен, ползотворен и хармоничен ден! Действайте максимално концентрирано и организирано, защото рядко имаме такива благоприятни възможности, все някакви предупреждения, все напрежения…

А, днес, чудо! Луната е в Телец, аспектите хармонични, Луната нараства, отмина и периода за размисъл след затъмнението, така че ето време за активиране на желания, намерения, нови инициативи. Поставете поне символично начало, нещо което да ви вдъхнови и да ви окрили за в бъдеще.

Днес имаме и два приятни точни аспекта:

  • В 20.50 ч. Венера е в точен съвпад с Нептун, точно в 13° 32′ в Риби. Чудесно време за хармонизиране на личните отношения, за влюбване, творческа работа, за семейни празници и обяснения в любов. Ако сте ме послушали да не го правите на 14 февруари, ето сега е подходящото време, действате. Ако се появява нова любов на хоризонта, също действайте, но все пак гледайте да не си изгубите ума, защото Нептун дава и илюзии, навлизайте в отношения наблюдавайки и анализирайки.
  • В 22.24 ч. Меркурий е в хармоничен аспект със Сатурн – време е да се определите в желанията и намеренията и да активирате прекрасните си мисли и планове в действителността. Може да оформяте и подписвате документи.

Напомням за утре: правете планове само до 13.46 ч., след това е време на слаба ефективност.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 23:05-24:00 !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете тук.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!