21 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни много интересен и наситен ден. В 12.03 ч. настъпва зимното слънцестоене. Днес е най-дългата нощ в годината и най-краткия ден. Настъпва и астрономическата зима.

В този ден се залагат енергийните модели и тенденции за развитие за следващите три месеца.

В 20.22 ч. Юпитер и Сатурн се срещат в първия градус на знака Водолей. Такова значимо събитие настъпва веднъж на 20 години, сега те се сменят своя знак и навлизат във въздушна стихия. Зодиакалният знак Водолей се свързва със въздушната стихия. На 27 октомври 2040 г. тези планети отново ще се срещнат във въздушна стихия. Това ще стане в 17-тия градус знак Везни.

Съвпадът на Юпитер и Сатурн се нарича Велико съединение. Винаги, когато се срещнат на небето, отбелязват значими събития от развитието на човечеството. Започва нов исторически етап.

Когато се срещнат тези две социални планети Юпитер и Сатурн, винаги започва нов етап.

Обърнете внимание, че денят днес е ефективен само до 12.25 ч., след това Луната вече е без курс до края на деня, избягвайте да предприемате важни стъпки, времето е крайно неефективно, няма да получите желания резултат.

Още една астро новина, днес Меркурий преминава в Козирог до 8 януари. Ще нараства умствената концентрация, много по-добре ще се фокусираме в конкретните цели и ще можем динамично да ги обясняваме и реализираме. Словото става убедително, добре структурирано и аргументирано. Засилва се логичното мислене и се разгръщат математическите способности. Особено лесно ще се усвояват точните науки. Добро време за обучение, писмена работа, изработване на конспекти и стегнат преговор. Най-сетне ще можете да си подредите документацията и писмата, да отделите нужното от непотребното. Добро време за работа, не го пропускайте.

Днес е Ден без Богатство. Недейте да планирате никакви покупки, не е желателно да се плащат сметки и да се извършват финансови операции.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 12.25 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел